Leértékelt

Antik kínai bútor festett növény madár motívum nagy arany lakk 5 ajtós szekrény Čínsky nábytok 604

Legújabb divat szerint elegáns, modern lakások közkedvelt dekoratív berendezési tárgyai.

Nagyon szép, mutatós, elegáns, növényes, madaras festett kínai lakk szekrény, elegáns berendezésű lakásból kikerült bútordarab, ázsiai nyugalmat, harmóniát árasztó, igényes 4 darab nyitható és középen 1 darab lehajtható ajtóval, réz szerelékkel, 2 darab kihúzható fém csúszkával. Felső ajtajai  kinyitás után beépített síneken becsúsztathatók a szekrénybe.

Régen ezek a bútorok a lakás dísze voltak, s amikor elterjedt a TV készülék, előszeretettel szerelték be ezekbe a kinyitható ajtajú szekrényekbe, s onnan nézték a TV-t. Ennek is azért lett kivágva a hátsó felső fala, hogy a nagy fenekű TV beleférjen és a csúszkán a szekrényből kihúzható és jobbra-balra elfordítható legyen. A vezetékek kivezethetősége miatt hátul 3 darab lyukat vágtak.

A szekrénybe két darab ki-be csúsztatható és jobbra-balra elfordítható csúszkát szereltek be, hogy a TV-t elforgatva nézhessék, ill hogy lemezjátszót tehessenek bele.

A több évtizedes használatból eredő apróbb festékhiány sérülésekkel, főleg a középső ajtón apró arany festék lakk lepattanások, lepergések láthatók.

A pergő felületek leszedése és újrafestetése nagyon dekoratív bútort eredményez.

A fém csúszkák miatt nagyon nehéz bútor! Sérüléseire való tekintettel leértékelt áron meghirdetve.

Magasság: 172 cm.

Szélesség: 106 cm.

Mélység: 53 cm.

Original price was: 155.000 Ft.Current price is: 105.000 Ft.