ELADVA

Antik dombor berakásos festett gésa madár motívumos nagy fekete lakk szekrény kínai ázsiai bútor w

Legújabb divat szerint elegáns, modern lakások közkedvelt dekoratív berendezési tárgyai.

A szekrény hátfala hiányzik!

Fekete lakk szekrény gésa, madár és növény motívumos dombor kő és massza berakással, festéssel, réz szerelékkel, szélein, sarkain sérülésekkel, lepattogásokkal.  Az egyik polca pótolt, nem eredeti fekete lakkozott polc.

Nagyon szép, ázsiai nyugalmat árasztó, hangulatos, opálos árnyalatú, sok alakos gésa japán tájképekkel, életképes jelenetes dekorációval.

Lábazata 30 cm magas. Szekrény magassága a láb nélkül: 120 cm. Lábazat része külön szállítható a bútortól.

Lábazata és felső része külön szállítható. Nagyon szép, mutatós, elegáns bútor. Lakott lakásban ágyneműk, ruhaneműk tárolására használták, megkímált állapotú nem rohadt, nem egérlakta, nem szúette.

A Bútor ajtajainak belső felülete is igényesen díszített faragott dombor zsírkő és massza berakással, festéssel. Tetején festett zöld papagáj.

Hátlapja ki lett vágva és hiányos, farost lemezzel pótolták. Annak idején a hátlap ki lett vágva egy 60 as évekbeli nagy fenekű TV betétele miatt. Régen ezek a bútorok a lakás dísze voltak, s amikor elterjedt a TV készülék, előszeretettel szerelték be ezekbe a kinyitható ajtajú szekrényekbe, s onnan nézték a TV-t. Ezzel a bútorral is ez történt.

Méretek: 150 × 100 × 54 cm
Azonosító: 2956 Kategória: